Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Jeg har røyket hasj hver dag i ca 8 månder

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hasjJeg har røyket hasj hver dag i ca 8 månder , nå har jeg slutta , har ikke røyket på 1 måned , men jeg lurer på om jeg har blitt schizofren , det som plager meg mest er at jeg ikke klarer å tenke allt går i slo motion , tankene mine forsvinner helt plusseligt jeg hørrer et stort brøl så er tankene vekke , jeg føler hver gang jeg prøver å såve eller slappe av at noen ser på meg jeg føler at det e øyner oppi taket , jeg detter plussligt utav en samtale jeg bler ufokosert å klarer ikke å konsentrere meg om noe får bare et tomt blikk , jeg hørrer en dame stemme inni hodet mitt som sier navner til meg å søsteren min , å en manne stemme som kaller meg for en drittsekk , jeg kjenner ikke igjenn disse stemmene , jeg går til psykolog , hun vill ikke diagnosere meg eller gi meg piller før om 3 uker til når thc’en i kropper har godt ut , men jeg skal få noen piller snart såm hu sa samler tanker oppi hodet eller noe sånnt , jeg blir og ofte aggersiv eller begynner å le uten grunn , jeg blir redd når jeg ser store folkemengder , jeg er selv 100% sikker på at jeg er schizofren , eller har symptomer på det fordi jeg har ikke mye hallusinasjoner , bare at det ser ut som at bakken er at flat rulle trapp og at allt beveger på seg , håper ikke at jeg må inn på psykrisatisk , jeg er sosial , men har mystet intiresse for min hobby , jeg føler at hun ikke vill si hva jeg har fordi hun vill ikke skremme meg , derfor spør jeg dere fordi jeg håper at dere er ærlige
Fra mann

Slik du beskriver situasjonen din forstår vi at du har det vanskelig for tiden. Vi forstår det slik at du er engstelig for at du har utviklet en psykisk sykdom som følge av hasjrøyking. Rustelefonen har verken kompetanse, eller anledning, til å stille diagnoser på psykiske sykdommer. Det vi gjør er å gi råd til dem som henvender seg til oss med spørsmål om rus og avhengighet. I din situasjon er det nok veldig bra for deg at du har fått kontakt med en psykolog som kan hjelpe deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.