rustlf-logo 75x67Mefedron. Det jeg lurer på er hvor farlig mefhenedron er i forhold til f.eks hasjrøyking. Har noen bekjente som ruser seg på det i blant og lurer. Jeg ser på hasj som ett relativt snilt rusmiddel og bekymerer meg ikke for mye om at de bruler det så lenge det ikke det fører til mindre snille rusmiddler. Hvordan er mefedron i forhold til hasj er det jeg lurer på.
Gutt, 17 år fra Telemark

Mefedron er et veldig annerledes rusmiddel enn hasj. Hasj er et dempende og et hallusinogent rusmiddel, mens mefedron er et stimulerende rusmiddel som tilhører gruppen katinoner. Mefedron blir gjerne sammenlignet med stoffer som amfetamin, ecstasy og kokain. Effekter av mefedron oppgis å være flere, blant annet gir det økt energi, blir sosial, eufori, velbehag, angst, uro, svettetokter, psykoser og i noen tilfeller bevisstløshet. Det er også blitt rapportert dødsfall etter bruk av mefedron.

> Les mer om hasj HER.

Legg igjen en kommentar