Hei. For fire år siden mistet jeg min far pga. overdose! Jeg sliter fremdeles utrolig mye med dette og vet at det ikke finnes noenting som kan endre på det som har skjedd.. Men jeg lurte på om det finnes noen jeg kan snakke med? Jeg kan virkelig ikke snakke med min mor, siden hun er splitterpine gal, selger seg osv. og andre familiemedlemmer tør jeg ikke prate med…
MVH jente, 15 år fra Østfold

Så fint at du skriver inn hit. Skjønner godt at du ønsker å snakke med noen ut i fra det du skriver. Det finnes steder du kan henvende deg for å prate med noen. Du kan kontakte helsestasjonen for ungdom, utekontakten, barnevernet, sosiallærer/rådgiver på skolen eller helsesøster på skolen. Fortell dem gjerne det du skriver her, de er vant til å prate med ungdom.

Noe av det beste man kan gjøre når man bærer på sorg å smerte, er å finne noen man kan dele dette med og som er villig til å lytte og gi deg tid. Lykke til!

Legg igjen en kommentar