Hei:) Har fått mistanke om at jeg hadde med meg weed på skolen og tenker å ta en pissetest får å motbevise. har røyket regelmessig ( en måned til en uke mellom hver gang) nå er det snart 3 uker sia sist og skal vel gjøre det neste uka. tror du jeg er clean? INSHALLAH!
Kvinne,15 fra Akershus

THC ( det viktigste virkestoffet i cannabisplanten) er fettløselig og lagres i organismen ved at det bindes til fettvevet. Selv om alt THC er ute av kroppen etter en ukes tid, vil nedbrytningsprodukter – metabolitter – kunne holde seg i organismen i lang tid, opp til en måned eller lengre etter siste tilførsel. Regelmessige brukere kan derfor ha et konstant reservoar av cannabisstoffer i kroppen, selv om disse ikke er aktive. Thc kan spores i urin ca. 1 uke etter et enkelt inntak, og opp til 10-12 uker ved regelmessig og langvarig bruk, men dette er bare veiledende. Det varierer med styrken av stoffet, hvor ofte det blir brukt og hvordan det virker på deg. Slik du beskriver din bruk, kan det være at at du fortsatt vil teste posistivt, uten at vi kan si det med sikkerhet.

Legg igjen en kommentar