Røyket gress for 23 dager siden

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg røyket gress for 23 dager siden altså i uke 12. jeg røyket ca 2-3 ganger den uka. og nå skal jeg ta pisse prøve om 2 dager, altså på onsdag. jeg har ikkje røyket ofte før, har gjort det 7 ganger tror jeg, men kun 4-5 ganger i år, alle i mars måned.. hvor stor sjangs er det for at jeg får en ren prøve? tror dere at det vises på prøven? også lurer jeg på hva som skjer om jeg nekter? for jeg skal i et møte med politiet, å hva skjer vis jeg nekter for å ha røyket, men så vises det på prøven at jeg har røyket hasj. hva er konsekvensene? … plis svar fort, jeg er et nærvevrak her assa 🙁
Kvinne,16 fra Aust-Agder

Gress, eller marihuana, kan spores i urin i ca. 1 uke etter en gangs bruk, og opp til ca. 10 uker ved hyppig og langvarig bruk. Men dette er ca, og varierer fra person til person, og hvor sterkt stoffet er. Du skriver at du har brukt stoffet 4-5 ganger i mars, og altså for 23 dager siden, og da KAN det være at du vil teste positivt på en urinprøve uten at vi kan si det med sikkerhet . Du skriver ikke noe om hvorfor du skal ha møte med politiet, eller hvorfor du skal avgi urinprøve. Hva slags konsekvenser det kan få for deg at du evt. lyver for politiet vet vi ikke, det kommer som sagt an på hvorfor du skal ha møte med dem.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.