Hei. Jeg lurer på hvor lenge thc kan spores i blodet? Har røykt ca 10-15 ganger på de 3siste ukene,ikke hver dag,men fordelt på disse 3 ukene. Er det sant at det kan sitte opp til 3-4 dager? Må vel være aktiv hasj- røyker da vel?
Mann, 31 fra Rogaland

Thc kan spores i blod mye kortere enn i urin.Det er derfor mest vanlig å bruke urin ved evt. narkotesting. Thc kan spores i urin i ca. 1 uke etter en gangs bruk, og opp til 10- 12 uker ved jevnlig bruk over tid. Når rusen er over, finnes fortsatt noe THC i kroppen. THC er fettløselig og lagres i organismen ved at det bindes til fettvevet. Selv om alt THC er ute av kroppen etter en ukes tid etter en gangs bruk, vil nedbrytningsprodukter – metabolitter – kunne holde seg i organismen i lang tid, opp til en måned etter siste tilførsel. Regelmessige brukere kan derfor ha et konstant reservoar av cannabisstoffer i kroppen, selv om disse ikke er aktive. I ditt tilfelle vil nok det kunne spores i urin i flere uker etter siste inntak.

 

Legg igjen en kommentar