Hei. Lurer på hvor mange dager mann har abstinenser på heroin når jeg akuratt har blitt avhengig? og hva er abstinensene på heroin?
Mann, 20 år fra Hordaland

De fysiske abstinensene (som det står om under) vil i dette tilfelle være over på 3-4 dager, eller opptil en uke. En annen ting er de psykiske abstinensene, som uro, rastløshet, nedstemthet, søvnproblemer og angstfølelse, som vil kunne vedvare lengre. De vanligste abstinenssymptomene ligner en influensa med følelse av ubehag, muskelverk og frysninger. Uro og rastløshet kan hos noen være mer eller mindre ledsaget av angstfølelse. I sjeldne tilfeller kan en få mer alvorlige symptomer som blodtrykksproblemer og diare/oppkast som varer mer enn to-tre dager. Abstinenssymptomer kan en sjelden gang medføre behov for sykehusinnleggelse, men dette er i tilfeller med langvarig bruk av høye doser.
> mer om heroin.

Legg igjen en kommentar