Lurer på om det er stor forskjell på nøyaktigheten på promillemålere. Kan dere anbefale noen billige promillemålere? Har en sønn som kan drikke 1-2 flaser rusbrus uten at jeg merker det på oppførselen hans. Han er kun 14 år og man er usikker på om hva man skal gjøre når dette skjer på ukedager. Har blitt rådet til å enten holde ham hjemme eller kontrollere han hver dag når vi henter ham.
Kvinne fra Nordland

Dette er antakelig ingen enkel situasjon for deg å være i. Før du går til innkjøp av en promillemåler vil vi først anbefale at du rådfører deg med andre voksenpersoner rundt sønnen din. Det kan være foreldre til venner, læreren eller helsetjenesten på skolen, Utekontakten eller det lokale barnevernet. Skulle du ønske å kjøpe en promillemåler, kan du lese denne artikkelen som har testet ulike apparater. Tenk videre på og planlegg hvordan du i så fall skal håndtere en tenkt situasjon der promillemåleren slår ut midt i uka. Hvordan vil du snakke med sønnen din om dette? Ønsker du å drøfte situasjonen med oss, er du selvsagt velkommen til å ringe på 08588.

Legg igjen en kommentar