Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Vil jeg rekke å få rene urinprøver?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Hei. Jeg lurer på to ting. Jeg går på Rivotril daglig (over 10 år nå) og har nettopp fått ny fastlege (gamle sluttet). Jeg har time der om ca 15 dager og fikk nylig brev om å måtte avlegge ren urinprøve kommende time, ellers mister jeg medisinene (Rivotrilene). Jeg har brukt 50mg dolcontin i går og 50mg i dag (så har jeg brukt diverse opiater for 3-4 dager siden og jevnlig bakover 6 mnd nå ca). Dette var bare for å ta litt av abstinensene. En liten «friskmelding». I tillegg røykte jeg cannabis for ca 3 uker siden (har røykt jevnlig da over tid) Jeg har meget høy forbrenning. Er det realistisk at jeg tester negativt på cannabis 5 uker etter og dolcontin 3 uker etter, når jeg nå skal ha time og avgi prøve? Har ikke råd til å miste Rivotrilene mine som jeg går på 6mg daglig. Er veldig bekymret nå. Håper på snarlig svar.
Mann, 33 år fra Hordaland

Hvor lenge de ulike stoffene kan påvises i urin vil variere noe fra person til person. Dolcontin er et morfinpreparat som absorberes langsomt og vil ha en noe lenger påvisningstid i urinen enn andre morfinpreparater. Det vil minimum kunne ta 1 uke, og kanskje opptil 2-3 uker, før urinprøvene dine er rene. Ved jevnlig, langvarig bruk av cannabis over måneder kan urinprøvene være positive 6-10 uker. Man kan anta at prøvene dine vil være negative på opiater. Det er noe mer usikkert når det gjelder cannabis, da det avhenger av hvor mye og hvor ofte du har inntatt stoffet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Velkommen til RUSinfo!

Tirsdag 25. juni holder tjenesten stengt!