Hei. jeg er en mann som har gått på metadon i snart 1 år, md litt side missbruk, piller 2 ganger i månden for og slappe av og hasj litt oftere, men problemet er at jeg ikke lenger får ereksjon under sex. jeg er forlovet med en nykter jente, og det er slik at hun tror det er hennes feil og innsisterer på det, mens leger og folk jeg spør sier det er metadonen. for jeg blir kåt, får ereksjon i ca 20 sek. så blir den slapp. noen ganger kan den stå lenge andre ganger vil den ikke stå, det kan vel ikke skyldes henne når jeg er forelsket og når ereksjonen går ned tenker jeg faen altså, å prøver og gjøre alt jeg kan for og få henne til å gå, å ha det godt. men jeg trenger ett svar fra noen som vet dette.. va skal jeg gjøre? åssen skal jeg få henne til og forstå at hun er mere en pen nok. hun er drømme jenta mi. vi var sammen på ungdomskolen/vidregående oxo. å jeg elsker henne overalt.. vi kan ligge og kline og små klå i flere timer, men så vil faen ikke jævlen (penisen) stå mere enn i 20 – 60 sek. 🙁 HJELP!!
Mann, 20 år fra Oslo

Det at du har problemer med ereksjon kan skyldes bruk av metadon. Det er en mulig bivirkning. Vi vil anbefale deg at du tar dette opp med legen din.

Legg igjen en kommentar