Kjæresten min på 15 år prøvde snus

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei kjæresten min på 15 år prøvde snus forn en 2-3 uker tilbake. jeg tenkte det var greit nok at hun prøvde. så vet hun hva det er. men ting har ikke helt gått sånn som jeg trodde, hun har no brukt det flere ganger, og synses det er veldig god. jeg har prøvd å snakke med henne oom at hun ikke skal bruke snus, men sier hun ikke skal bli avhengie, men bare ta seg en en gang i blandt.
jeg er veldig redd for at den gangen i blandt skal bli veldig ofte 🙁 har prøvd å si det til henne, og jeg har også prøvd å få igjennom at det ikker er bra for kroppen å alt sånn skader som liger på nettet, men d virker som hun ikke bryr seg. kan jeg få noen råd om hvordan jeg skal få henne til og slutte? jeg er veldig imot snus og røyk, og det gjør meg veldig vondt at hun har et sånt forhold til snus.
Mann fra Sør-Trøndelag

Det er bra du er bevisst på hva du mener om snus og røyk. Du finner veldig mye god informasjon om dette ved å snakke med Røyketelefonen på 800 400 85 mandag-fredag: 9-18. det er også masse informasjon om dette på nettsidene deres, både om røyk og snus.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.