Hei. Jeg er også bekymret over linkene dere legger ut. Hvordan kan dere anbefale ekstremistene i FMR? Har dere i det hele tatt lest sidene deres? Jeg ser de nå kjører et «temanummer» om hasj. Der man kan lese om alenemoren i thermodress,og erlik Oslo under armen,og manglende tenner. Dette er jo skremselspropagandaen fra 80 tallet om igjen. «hun skulle bare prøve hasj èn gang. Men endte som prostituert heroinist». Dette er moralisme,og fordreining av sannheten så,til de grader. Hvorfor linkes det ikke til WHO`s rapport om cannabis ut her? Eller er det bare de gode gamle «reefer-madness» alternativene dere er interessert i å spre til folk?
Mann, 37 år fra Akershus

Det hender vi lenker til artikler på nettsteder uten at vi nødvendigvis er enig i, eller kan stå inne for, alt som publiseres på resten av nettstedet. I det konkrete tilfellet du viser til har vi lenket til en artikkel om cannabis’ biologiske virkninger, skrevet av forskningssjef ved Statens Rettstoksikologiske institutt, Jørg Mørland. Mørland anses som en av nestorene innen rusmiddelforskning i Norge. For mer informasjon om forskning på cannabis anbefaler vi en australsk side, NCPIC.

Legg igjen en kommentar