Hvorfor anbefaler dere ikke Foreningen for human narkotikapolitikk? RIO er bare en falsk organisasjon som feilaktig påstår at de representerer grasrota av brukere av ulovlige rusmidler. Hvis dere skal være upartiske bør dere i det minste lenke til både RIO og FHN i denne historiske overgangsperioden der legaliseringsbevegelsen har vinden i ryggen.

Dere burde slutte med diskriminering, særlig det å lenke til de sterkt diskriminerende svenske websidene. Synes også dere bør lenke til NORMAL, NorCan og Folkeaksjonen for lovlige utsalgssteder for hasj og marihuana. Det er dette med å være upartiske og tilby begge synsvinkler, og ikke bare latterliggjøre legalistene på en nedverdigende måte. Historien er på vår side, narkotikamotstanderne er de tapende diskriminatorene. De kommer til å gå inn i historien med skam!
Mann, fra Oslo

Vi takker for innlegg. Så vil vi informere om at vi for øyeblikket vurderer på nytt både gamle og nye linker, deriblant FHN.

Legg igjen en kommentar