Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hva er det med meg som gjør at amfetamin ikke virker?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67hei. har nettopp fått diagnosen adhd og prøver nå ut medisiner. med gradvis økning av ritalin så var jeg oppe i 120mg i en engangsdose, ingen effekt unntatt at jeg ble urolig. tok da ikke flere i løpet av dagen. deretter begynte jeg på dexedrin. begynte med gradvis økning uten noe effekt kom opp i 5mg*12 tabl som en gangsdose( det er avtalt max tabl pr dag, egentlig burde det vært fordelt utover). fått beskjed om å øke til at jeg kjenner virkningen. med ingen effekt på tolv så dro jeg til med tolv tabl.tre timer etter på også. men heller ikke da noe annen effekt enn uro. en annen dag forsøkte jeg 28 tabletter i en engangsdose for å sjekke ut om jeg fikk effekt. dvs 140 mg. i ettertid har jeg skjønt at dette ikke var så lurt når jeg leser at folk blir rusa på en slik dose. heller ikke da fikk jeg effekt. bare svært urolig. sover godt om natten. så mitt spørsmål er hva er det med meg som gjør at amfetamin i så store doser ikke funger? har aldri misbrukt rusmidler eller forsøkt.planlegger nå å slutte med dexedrine. ingen vits i å bruke dette.
Kvinne, 37 år fra Østfold

Hvorfor du reagerer netopp slik du gjør, kan vi ikke gi deg noe godt svar på. Dette er noe du bør snakke med legen som foreskriver medisinene om. Du kan også snakke med ADHD Norge om dette er noe de kan finne ut av for deg eller sammen med deg.
> ADHD Norge
> ADHD Norge avd. Østfold

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.