rustlf-logo 75x67jeg tok meg et bong trekk i dag, av grønn hasj. i dag er det den 27, skal ta pisseprøve den 17 desember. vil jeg vise posetiv på den prøven? eller er det for kort tid? vil det fortsatt sitte hasj i urinen min? eller hasj spor, eller hva de kaller det? er det noen måter og få hasjen ut av kroppen ? kan jeg drikke vann og få rensa det ut? hjelper det og sitte i bastue? vist jeg viser posetiv til legen, at jeg har røyka, kan han si det til foreldrene mine? eller har han taushetsplikt?

Kvinne, 17 år fra Sør-Trøndelag

Prøvene dine vil være negative, rene, den 17 desember ettersom det er gått ca tre uker. (Forutsatt at det bare var et trekk, og at du ikke har ha brukt før og/eller etter dette). Det har nok lite å si fra eller til om du drikker mye grønn te, tar badstue eller liknende. I alle fall er virkningen av dette marginal. Legen har i utgangspunktet taushetsplikt når det gjelder personer over 16 år.

Legg igjen en kommentar