Jeg hadde røyka hasj 8mnd …

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Jeg hadd røyka hasj ganske leng 8mnd og jeg skull ha pisse prøve på skolen som blir sendt te sykehuset osv. så jeg sluttet 16 dager før jeg pisset og da jeg fikk resultatet viste det seg at jeg var clean, men så tokk jeg med et bøtte trekk etter jeg hadd pissa og jeg ska piss igjen om 16 dager så jeg lurt på om jeg er clean ttil den dagen da?
Mann, 16 år fra Akershus

Hvis det her er snakk om et enkeltinntak, vil prøvene dine høyst sannsynlig være rene igjen etter 16 dager. Det er en del individuelle variasjoner, men forrige gang du hadde prøver etter 16 dager var de rene, og da hadde du et mye mer omfattende inntak. Derfor antar vi at de vil være rene denne gangen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Velkommen til RUSinfo

Tjenesten er stengt fredag 17. mai og hele pinsen.

 

Vi åpner igjen tirsdag 21. mai kl 11.