RUStlf logo
Heisann, jeg lurer på om jeg enda har THC i urinen. Jeg er en gutt på 19 år, ca 80 kg, er aktiv, men ikke trener-3-dager-i-uka aktiv og jeg spiser variert. Jeg røyka hasj/marijuana hver dag i ca 1 år fram til den 22 aug. 2009. Jeg hadde en pause fra 22 aug. til 26 sept. og røyka da fra 26 sept. til 3 okt. (hver dag). Jeg har ikke røyka siden 3 okt. og det er i dag 5 november. Ligger det fremdeles spor av THC i urinen min som vil slå ut på en eventuell urinprøve? På forhånd takk.

Mann 19, Sør-Trøndelag

Vi kan egentlig ikke gi deg et 100% garantert svar ja/nei på dette. Prøvene dine er nok på vei til å bli rene og vil være det snart, men det kan fortsatt finnes spor av THC i dem. Du kan ringe til et stort apotek i nærheten og spørre om de selger narkotester, eller du kan se på denne nettsiden som selger tester. Så kan du teste deg selv og få en pekepinn. De testene som er til hjemmebruk er ikke helt garantert nøyaktige, men de vil som sagt gi deg en pekepinn.

 

 

Heisann, jeg lurer på om jeg enda har THC i urinen. Jeg er en gutt på 19 år, ca 80 kg, er aktiv, men ikke trener-3-dager-i-uka aktiv og jeg spiser variert. Jeg røyka hasj/marijuana hver dag i ca 1 år fram til den 22 aug. 2009. Jeg hadde en pause fra 22 aug. til 26 sept. og røyka da fra 26 sept. til 3 okt. (hver dag). Jeg har ikke røyka siden 3 okt. og det er i dag 5 november. Ligger det fremdeles spor av THC i urinen min som vil slå ut på en eventuell urinprøve? På forhånd takk.

Mann 19, Sør-Trøndelag

 

Legg igjen en kommentar