rustlf-logo 75x67Hei, jeg er en jente på snart 15 år som har røyka harsj fast siden jeg var 13. Jeg har blitt veldig «innrøyka» og jeg blir nesten aldri ordentlig fjern lengere. Jeg er klar over at jeg aldri kan bli så stein som det jeg ble i begynelsen men det jeg lurer på er om at vis jeg tar meg en pause, vil jeg merke mer når jeg begyner å røyke i gjen da, å hvor lang pause burde jeg ha?

Jente, 14 år fra Akershus

Når man bruker et rusmiddel over tid utvikles ofte toleranse, dvs. at samme antall eller mengde med et gitt rusmiddel ikke lenger gir samme effekt som tidligere. Dersom man tar en pause vil denne toleransen blir lavere, og dermed effekten høyere. Hvor lenge man må vente er individuelt og umulig å svare på. Legger ved Helsedirektoratets info om hasj, samt en guide dersom du skulle ønske å slutte helt.

Legg igjen en kommentar