Hei, jeg har røykt hasj og skal ta urinprøve imorgen, men det er altså 13 dager siden jeg gjore det, men da gjore jeg det to dager før og. vill dette slå ut på urinprøve, og viss det gjør hvordan kan jeg få det fjernet til imorgen? ps:er litt kraftig, har det noe å si?

Gutt på 15 fra Hordaland

Det som påvises ved de vanlige teknikkene ved urinprøver er egentlig nedbrytingsprodukter av det aktive stoffet i cannabis, tetrahydrocannabinol. Nebrytingsproduktene lagres i fettvev og skilles langsomt ut. Ved mer regelmessig bruk, dvs når fettvevet har fått et «lager» av slike stoffer, kan cannabisprøven slå ut positivt i minst en måned, opp til 10 uker med forfinete teknikker. Dersom man bare har røykt en gang, vil påvisningstiden være mye kortere. Hvor kort, er det vanskelig å si sikkert. Vi vil tro at det er vanskelig å påvise noe etter to uker i ditt tilfelle, men kan ikke si det med sikkerhet.Og det har ingen betydning at du er litt kraftig.

Legg igjen en kommentar