Hei : ) Er det normalt å bli full etter 2 flasker øl ? eller er det bare jeg som agerer ?

Jente, 14 år fra Sør-Trøndelag

 

Opplevelsen av det å være full vil variere fra person til person. Det du kaller full vil kanskje en venninne kalle brisen eller omvendt. I tillegg er det flere ting som vil påvirke hvor full man blir. Kroppsvekt, hvor mye man drikker, hvor fort man drikker, væskebalansen i kroppen og om man drikker på tom mage er alle viktige faktorer. Om du er kvinne eller mann har også noe å si. Dersom en mann og en kvinne drikker samme mengde alkohol, vil som oftest kvinnen få høyere promille. Det er ikke unormalt at du en periode etter å ha drukket 2 flasker øl kan føle deg beruset, særlig hvis du har lav kroppsvekt, drikker på tom mage og drikker flaskene fort.

> Les mer om alkohol

Legg igjen en kommentar