Finnes det noen private klinikker for ressurssterke alkoholikere? Hvor en engasjert næringslivsleder (enn så lenge) kan identifisere seg med noen av de andre innlagte? På Vangsseter var det dessverre ikke tilfelle, selv om vi ble overbevist om det på forhånd. Mulig det var uflaks, men det gjorde at personen ikke fikset å være der mer enn et par dager. Han er imidlertid klar for et opphold et annet sted. Hvis det er snakk om et 4-6-ukers opphold må han nok omgås mennesker som til en viss grad er oppdaterte og har noe å komme med..

Kvinne på 35 fra Oslo

Vi kjenner ikke til noen behandlingssteder spesielt for ressurssterke alkoholikere. Vi har heller ikke oversikt over private klinikker. Men du kan gå inn på www.frittsykehusvalg.no, eller ringe den gratis pasienttelefonen på 80041004, kanskje de kan hjelpe deg.

Legg igjen en kommentar