Jeg tok en overvektsoperasjon i Tyskland for 4 år siden. Etter det har det blitt maSSE KOMLIKASJONER OG OPERASJONER. hAR HATT 7 STK PÅ 4 ÅR. 2 GANGER HOLDT JEG PÅ Å DØ, Å KROPPEN ORKET IKKE MER. Jeg er fortsatt på beina. Jeg veide 118 kg , og nå har jeg gått nrd 62 kg. Så nå veier jeg bare 56 kg. Å det er mye hud som henger også. Så det er bare tomta igjen. Det som er nå etter den siste operasjonen, gikk jeg på oxycontin både før og nå etterpå. Får abstinenser og store smerter hvis jeg drøyer for lenge. Jeg tar også Imovane til natta og sobril på dagen. Pga mye angst og depresjoner-. Det som skremmer meg er at de smertene og det de opererte bort. Har gjort at smertene er der ennå. Så jeg er redd for at de har reparert noe, men ikke der jeg hadde mest smerter. Får pes av fastlegen min om at jeg må trappe ned på tablettene. Men hvordan kan jeg det. Jeg er redd!!! Jeg har 2 barn som er hos meg annen hver uke.Dette påvirker de veldig mye. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Spiser lite. Da det er i tarmene smertene sitter. Er det noe sted jeg kan få hjep til slikt. Da fastlegen min er blank på slike omeråder. Hjelp meg. Jeg er redd.

Kvinne på 40 fra Oslo.

Slik du beskriver deg selv, kan det høres ut som du har behandling-/hjelpebehov på flere områder.Det kan være at du har behov for samtaleterapi for dine psykiske helseplager, og da må du ha henvisning fra fastlege. Det du kan gjøre, er å skifte fastlege dersom du ikke er fornøyd med ham du har nå. Du kan gå inn her for å skifte fastlege, og du kan ringe til Helsetjenestens veiledningssenter på telefon 81570070, for å få hjelp til å finne frem til rett tiltak for dine plager.

 

Legg igjen en kommentar