Jeg startet amfetamin som bare festdop noen ganger i året, men så la jeg mye på meg en periode og begynte å bruke det som litt slanking og hadde bare planer om å bruke litt hver dag i 2 uker, og nå klarer jeg ikke å stoppe. Prøvd flere ganger men hver gang blir jeg super deppa, sint og det eneste jeg tenker på er amfetaminen.

NÅ er jeg tynn nok, men tannkjøttet mitt er begynt å gå oppover og er veldig redd der…. er det en bivirkning????? Hvorfor skjer det? Hva kan jeg gjøre med det? Og hvordan ialledager klarer jeg å slutte med dopet. jeg er alene med 2 barn og nå er jeg redd……

Kvinne på 28 fra Oslo.

Det du kan gjøre, er å snakke med fastlegen din om problemne dine. Legen har taushetsplikt og skal kunne hjelpe deg, f.eks. med henvisning til en ruspoliklinikk. Amfetamin er et vanedannende rusmiddel, og jo før du søker hjelp for å komme deg ut av dette, jo lettere blir det for deg.Og det å bruke amfetamin eller andre rusmidler er ikke særlig forenlig med det å ha ansvaret for barn. Du kan lese mer om amfetamin her, og her kan du lese om behandlingstiltak i området der du bor. Når det gjelder at tannkjøttet har begynt å gå oppover, tannhalser, kan det skyldes feilernæring og er ikke en uvanlig følge av amfetaminbruk.

Legg igjen en kommentar