Stor dose sopp

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei ja. Uten å gå så veldig i detalj så vil jeg bare si at jeg prøvde sopp for førstegang for 2 dager siden. soppen var en hel del sterkere enn først forventet så dette ble en veldig (altfor) kraftig tripp. Selve trippen gikk relativt greit. Slapp unna uten noia eller redsel (heldigvis). Men dette var en veldig sterk tripp. Kan dette gi meg noen ettervirkninger? psykiske lidelser?

Sitter nå to dager etter og så langt ikke opplevd noe unormalt som for eksempel sett syner eller hørt noe unormalt. Soppspisingen skjedde etter alkohol inntak, noe jeg har fått med meg var heller lite lurt. Sliter litt med redsel i ettertid for hva jeg kan ha gjort med meg selv. Vet veldig lite/ingenting om ettervirkningene av sopp. Håpet du/dere kunne hjelpe meg med det. Kan dog nevne at jeg aldri har slitt med psyken før. Har en fint selvbilde og sliter ikke med deprisjoner. Har heller ingen psykiske lidelser i nærmeste familie. Nå har det gått to dager etter etter inntak og føler meg helt normal om du ser bort ifra angsten angående ettervirkninger. På forhånd takk for svar 🙂

Fra person 21, Vest-Agder

Når du skriver sopp, antar vi at det er spiss fleinsopp ( Psilocybe semilanceata) du mener.Det er usikkert om bruk av stoffet gir fysiske skader i hjernen eller på andre organer. Der er registrert forekomster av utløst sinnsykdom etter bruk, dvs. bruk av slike stoffer kan fremprovosere latent sinnsykdom hos disponerte personer. Men det du opplever nå er nok , som du selv skriver, angst for eventuelle ettervirkninger, og har lite med virkningen av selve stoffet. Når det gjelder ettervirkninger og skader etter bruk av fleinsopp, anbefaler vi deg å lese om det her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.