Hei:) Nylig overhørte jeg en samtale broren min hadde med min mor. Moren min spurte han om hva han bruker så masse penger på, i og med at han jobber heltid og er ferdig med vgs. Da sa han at han kjøper narkotika/dop for å sove, siden han sliter med det. Pga noe som skjedde under barndommen hans. Kan dette stemme? I så fall, hva slags dop bruker han, og hvordan kan jeg hjelpe han? Jeg trenger virkelig svar på dette, det er helt sykt når det gjelder din eneste bror.
Takk på forhånd 🙂

Kvinne17, Oslo

Fint at du er opptatt av hvordan broren din har det, og hvordan du kan hjelpe han. Om han bruker penger på narkotika/dop for å få sove, er ikke lett for oss å svare på. Men siden han selv sa det til din mor, kan det være at han gjør det. Da er det nærliggende å tenke at det er noe som virker dempende, og det kan både være medikamenter og rusmidler. Det er flere rusmidler som har en dempende effekt, f.eks. hasj og alkohol. Kanskje du kan snakke med din bror om dette, og fortelle at du overhørte denne samtalen og ble bekymret? Og spørre han om han trenger din hjelp og støtte? Trenger du noen å snakke med om dette, kan du også ringe oss på 08588.

Legg igjen en kommentar