Hvilke avrusninstilbud har vi i Norge?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, hvilke avrusnings tilbud har vi i norge, og hva innebærer disse ulike tilbudene? er det lett å få tak i rus i norge i dag ?

Kvinne 16, Akershus.

I Norge har vi forskjellige avrusnings-og behandlingstilbud. Avrusning, eller avgiftning, er et korttidstilbud og som ofte er livreddende, eller som et ledd i den videre behandlingen av den rusmiddelavhengige.Du kan gå inn på www.frittsykehusvalg.no  og se hva de offentlige har av rusbehandlingssteder rundt om i landet.Og det er ganske lett å få tak i rusmidler i Norge i dag. Det eneste som selges lovlig er alkohol, som du finner i dagligvarehandelen og Vinmonopolet. Narkotiske stoffer selges som regel på gata eller blandt venner.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.