Gruppearbeid om alkohol-og rusmisbruk.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei!
Vi har et gruppearbeid på skolen vår og Alkohol- og Rusmisbruk. Jeg lurer på hvilke de viktigeste (verste/mest omfattende)skadene. 

Kvinne på 14 fra Oslo.

Generelt er nok de viktigste og mest omfattende skadene de skader man får ved ulykker som følge av rusa atferd. Utover dette varierer skadene ved bruk av ulike rusmidler veldig. Hvis vi skulle skrive alt vi vet om dette, ville det være å gjøre oppgaven for deg, og det ville blitt veldig langt. Det vi anbefaler deg er kanskje å begrense oppgaven til å handle om visse spesifikke rusmidler. Eller du kan kanskje velge enten å skrive om korttidsvirkninger og skader under rusen, eller om langtidsskader ved høyt forbruk over tid. Du kan finne mer hjelp til skoleoppgaven her. Vi har også omtale av de forskjellige rusmidlenes virkninger og skader under våre faktasider om ulike rusmidler.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.