Jeg er en gutt på 17 år. Jeg har bare et spørsmål angående cannabis. Jeg var på fest her i helga, jeg var ganske full. Etterhvert var det en fyr som hadde med seg en joint, så jeg tenkte jeg skulle prøve bare for å prøve. Først så ble jeg litt i sånn lykkemodus, men så etterhvert fikk jeg helt total angst. Kjente at jeg nesten ikke fikk puste, jeg ble svimmel, redd og fikk en stor angst jeg aldri har noen gang kjent. En kompis av meg sier at man ikke merker som vanlig hasjrusen første gang, men det skjedde. Er bare nyskjerrig på om jeg fikk i meg for mye THC? Og hvor lenge er dette i kroppen min i så fall? Spilte alkoholen stor rolle?

Debutgutten, som aldri har tenkt å røre hasj igjen.

Det du opplevde er ikke så uvanlig når man røyker cannabis. Om du fikk i deg for mye thc er ikke så lett å svare på, hasj varierer i styrke alt etter hvor den er produsert.Men at du fikk total angst, kan tyde på at du har fått i deg mer enn du tålte. Og ja, alkoholen kan være medvirkende til hvordan du opplevde rusen. Noen merker ikke noe særlig til hasjrusen første gang, andre får sterke reaksjoner, slik du gjorde. Thc kan spores i urin ca. 1 uke etter et enklelt inntak, og opp til 10 uker ved jevnlig røyking. Du kan lese mer om cannabis her i Folkehelseinstituttets faktaark om cannabis og alkohol. Og ring oss gjerne på 08588 dersom du har mer du lurer på.

 

 

Legg igjen en kommentar