Hvordan bli kvitt THC fra kroppen så fort som mulig?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg er ei jente på 20 år, jeg brukte å røyke marihuana nesten hver dag. Jeg fikk meg ny jobb for 1 uke siden, men for å få begynne i jobben må jeg ta urinprøve og blodprøve for å bevise at jeg ikke har narkotika- eller alkoholproblem. Jeg har ikke røkt marihuana på 2 uker nå, så jeg vet det ikke kan spores i blodprøver, men at det kan spores i urinen opp til 10 uker, har du noen råd til hvordan jeg kan bli kvitt THC fra kroppen så fort som mulig?

Jeg har jogget hver dag i en uke nå, og drikker og spiser mye c- vitaminer og drikker mye vann. Tror du det kan hjelpe?
Håper på et raskt og effektivt svar. Hilsen Desperat jente 20.
Kvinne 20, Vestfold

Dessverre finnes det ingen mirakelkurer for å bli kvitt THC fra kroppen på en rask og effektiv måte, utover å sørge for en vanlig, god forbrenning. De tiltakene du selv beskriver kan bidra noe til dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.