Hei! Jeg er ei jente på 20 år, jeg brukte å røyke marihuana nesten hver dag. Jeg fikk meg ny jobb for 1 uke siden, men for å få begynne i jobben må jeg ta urinprøve og blodprøve for å bevise at jeg ikke har narkotika- eller alkoholproblem. Jeg har ikke røkt marihuana på 2 uker nå, så jeg vet det ikke kan spores i blodprøver, men at det kan spores i urinen opp til 10 uker, har du noen råd til hvordan jeg kan bli kvitt THC fra kroppen så fort som mulig?

Jeg har jogget hver dag i en uke nå, og drikker og spiser mye c- vitaminer og drikker mye vann. Tror du det kan hjelpe?
Håper på et raskt og effektivt svar. Hilsen Desperat jente 20.
Kvinne 20, Vestfold

Dessverre finnes det ingen mirakelkurer for å bli kvitt THC fra kroppen på en rask og effektiv måte, utover å sørge for en vanlig, god forbrenning. De tiltakene du selv beskriver kan bidra noe til dette.

Legg igjen en kommentar