Hvor kan man få hjelp i Oslo?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg sliter med at jeg drikker for mye og for ofte. Nå har barna mine flyttet til faren sin, og de vil ikke komme tilbake til meg før jeg har fått "behandling" sier de. Jeg har prøvd å lete på nettet, men alle " behandlingssteder" jeg har funnet ligger utenfor Oslo. Finnes det et sted man kan få hjelp i Oslo? 

Kvinne, 45 fra Oslo

Det finnes både ruspoliklinikker (RUPO) og heldøgns behandlingssteder i Oslo, f.eks.Enheten Montebello. Det kan gjøre for å få hjelp, er å snakke med fastlegen din om dette, og få en henvisning til rusbehandling derfra. Dere kan sammen finne ut hva slags behandling som er det rette for deg. Du kan også gå inn www.frittsykehusvalg.no, rus-og avhengighetsbehandling, helse sør-øst. Der vil det komme opp er rekke behandlingsinstitusjoner som sorterer under dette helseforetaket, eller som de kjøper plasser av. Du er også velkommen til å ringe oss.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.