Jeg sliter med at jeg drikker for mye og for ofte. Nå har barna mine flyttet til faren sin, og de vil ikke komme tilbake til meg før jeg har fått "behandling" sier de. Jeg har prøvd å lete på nettet, men alle " behandlingssteder" jeg har funnet ligger utenfor Oslo. Finnes det et sted man kan få hjelp i Oslo? 

Kvinne, 45 fra Oslo

Det finnes både ruspoliklinikker (RUPO) og heldøgns behandlingssteder i Oslo, f.eks.Enheten Montebello. Det kan gjøre for å få hjelp, er å snakke med fastlegen din om dette, og få en henvisning til rusbehandling derfra. Dere kan sammen finne ut hva slags behandling som er det rette for deg. Du kan også gå inn www.frittsykehusvalg.no, rus-og avhengighetsbehandling, helse sør-øst. Der vil det komme opp er rekke behandlingsinstitusjoner som sorterer under dette helseforetaket, eller som de kjøper plasser av. Du er også velkommen til å ringe oss.

Legg igjen en kommentar