Har jeg fått noe i drinken?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

I helgen var jeg ute på byen, drakk selvfølgelig alkohol! Men er så mye jeg ikke husker fra kvelden! Lurer på om jeg kan ha fått noe i drinken, eller hva dere tror? Det som er, er at jeg: Husker veldig lite, gjort ting jeg vanligvis ikke ville gjort, helt borte, ikke meg selv, dårlig dagene etterpå, veldig dårlig (mer enn bare fyllesyk) angst og mareritt!!! Håper dere kan svare meg! Kvinne , 22  fra Oslo

Det er ikke godt å si om dette skyldes alkohol alene, eller om du har fått i deg noe annet. Alkohol kan virke forskjellig fra gang til gang, alt etter dagsform, om du har spist nok , fått i deg nok væske på forhånd og om du er uthvilt.Men selvfølgelig kan det også være at du har fått noe i drinken.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.