Jeg fant en tablett i lommen til typen min, som sliter noe med rus… Jeg lurer på hvilken tablett det er; Den er lys rosa og rund, ikke helt flat, men buler ut på de "flate" sidene. Det står DC på den ene siden og "BAYER" på kryss og på tvers på andre siden. Vet dere hvilen type tablett dette er og hvor lenge den eventuelt er i blodet/urinen?? For han har hatt en sprekk og er i behandling…og da kommer han nok ikke inn igjen på mandag… =(

Kvinne 35, Hordaland

Det har ikke lykkes oss å finne ut av dette, noe som blant annet kan skyldes at preparatet ikke er registrert i Norden. Dersom du fortsatt har tabletten, kan du ta den med til nærmeste apotek, som muligens kan hjelpe deg med svaret. Du kan også gå inn på www.felleskatalogen.no. I høyre marg finner du noe som heter "Preparatidentifisering."

Legg igjen en kommentar