Hei, jeg har en veldig god venninne som har gått på en ny smell med Heroin, etter at fastlegen ble permitert og erstatteren ikke ville behandle slike pasienter. Psykologen hennes flyttet, og hun mistet leiligheten. Jeg har tatt henne inn hos meg ( jeg bruker ikke noe dop ). Jeg sliter med å få henne til å oppsøke riktige innstanser pga at hun er helt utkjørt etc. Jeg vet heller ikke hvordan jeg kan løse dette best mulig for henne.. Jeg har sagt jeg kan bli med på sosialkontor etc. Hun har vært gjennom rehabilitering før, og det har gått bra… frem til det ble permiteringer på jobben hun hadde etc. Hun er ei beintøff jente, men jeg har ikke kompetansen til å hjelpe henne. Noen gode råd?

Mann, 29 år fra Oslo

Hvis hun ønsker hjelp, anbefaler vi henne/eller deg å ringe avrusingen på Ullevål akutten; 22938383, hun må etter størst sannsynlighet få henvisning fra Lege for å komme inn. (Hun kan bytte fastlege, gå inn på www.nav.no) Hun kan også ta kontakt med P22-avrusing, den ligger i Oslo sentrum, de kan ta inn henne på dagen hvis det er plass. Nummeret dit er 23290500. Du er også velkommen til å ringe hit hvis du ønsker mer råd, veiledning.

Legg igjen en kommentar