Dere svarer jo feil på alt.. har dere seriøst ingen peiling? hvor får dere faktaene fra? dere bruker statens jævla referanser til info om rusmiddel? dette er jo bare tull!
Mann 19, Møre og Romsdal

Virkningen av ulike rusmidler kan variere fra person til person. Det finnes også ulike erfaringer når det gjelder bivirkninger, eventuelle abstinensplager, hva som hjelper når man skal slutte, osv. Fordi det sjelden finnes ett svar på spørsmål som har med rus å gjøre, er det umulig å gi svar som alle er fornøyd med og som passer inn i forhold til egne erfaringer. Vi mener at Helsedirektoratet og Norsk folkehelseinstitutt har gode og informative nettsider om ulike aspekter ved de forskjellige rusmidlene, og henviser derfor ofte til disse. Det som skrives på disse sidene baserer seg på mange års forskning, men, som nevnt, vil ikke nødvendigvis alle kjenne seg igjen i alt som skrives.

Legg igjen en kommentar