Hei! Er innkalt til forsvaret i Januar, om litt under 5 mndr altså. Har røykt en del hasj i sommer, men har etterhvert fått noia for å bli tatt på urinprøve eller BLODPRØVE. Vet at hvis jeg slutter blankt nå så vil jeg ikke teste positivt på en urinprøve om en 3 mndr ca. Det er blodprøven jeg er litt redd for. Hvor lenge kan det påvises THC i blodet mitt? Blir sjeleglad for et svar!

Hasj kan spores i blod bare timer etter et enkelt inntak, men inntil 1 uke i urin. Ved langvarig røyking kan thc spores i opp til 10 uker i urin. Så dersom du slutter nå, vil det ikke kunne påvises thc i hverken urin eller blod om 5 mnd. Men ved skjellig grunn til mistanke om rusbruk, kan forsvaret ta i bruk f.eks.narkohunder, som kan lukte narkotika på hud og klær lang tid etter bruk.Også hårprøver kan bli brukt, som ved analyse kan avdekke rusbruk lang tid tilbake, alt avhengig av lengden på håret selvsagt. Såvidt vi vet, er det ingen automatikk i testing av rusmidler ved urinprøve i forsvaret, men urinprøver kan bli blir tatt for å avdekke evt. sykdommer. Lykke til!

Legg igjen en kommentar