Pose med hvite små piller

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! har nettopp blitt samboer,og skulle rydde litt forrige dagen,da jeg fant en pose med ca 15 hvite små piller i en skoeske.nå lurer jeg på hvordan jeg skal få sjekket ut om det er narkotiske piller eller ikke? har dere noen råd på hvor jeg kan henvende meg? (uten at hun finner det ut,selvfølgelig) 
Kvinne 25, Akershus

I dette tilfellet ville vi anbefale deg å ta med en av pillene til et apotek og spørre om de kan kjenne den igjen. Det finnes et utall av piller som ser ut slik du beskriver, og det ville ikke være mulig for oss avgjøre hvilke piller det er på bakgrunn av din beksrivelse. Hvis du ikke vil gjøre dette, kan du prøve å ringe oss og beskrive dette tydeligere, så kan vi kanskje kjenne dem igjen og fortelle deg hva det er.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.