Jeg er en mann som har misbrukt hasj i snart 30 år. Og da snakker vi daglig bruk. Har også brukt amfetamin og cokain, men bare sporadisk og sjelden mer en 3-4 ganger i året. Jeg har fått et ultimatum av min kone at nå slutter du eller så blir du kastet ut. Så jeg skjønner at nå må det gjøres noe. Usikker på om jeg greier dette alene. Er det noe sted jeg kan henvende meg for å få hjelp og veiledning? Jeg er i full jobb og fungerer tilsynelatende godt i samfunnet. Men det er vel bare utenpå som det så fint heter. Takker for svar.  Mann ,47 . Oslo.

Du kan henvende deg til din fastlege og få en henvisning til spesialisthelsetjenesten (rusbehandling). Du og din faslege finner sammen ut hva slags type behandling som er det beste for deg. Du kan også selv gå inn på frittsykehusvalg.no for å se hva slags behandnlingstilbud som finnes der du bor. Du kan også ha nytte av hasjguiden, som sier litt om hva som skjer med deg når du slutter, hvor lenge abstinenser  varer osv.

Legg igjen en kommentar