HVORDAN FÅ SOVE PÅ AMFETAMIN

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

HEI JEG ER EN JENTE PÅ 22 ÅR. JEG LURER BARE PÅ OM HVORDAN KAN MAN SOVE PÅ AMFETAMIN? HÅPER PÅ ET SVAR VENNLIG HILSEN 
Kvinne, 22 Østfold

Du vil få sove etterhvert. Noen føler at det hjelper å spise fordi man da blir roligere. Ellers er det nok å ta tida til hjelp. Prøv med en dårlig film eller en kjedelig bok. Fysisk aktivitet og trening kan også hjelpe. Da vil du bli sliten i kroppen noe som bidrar til at du slapper mer av og lettere får sove.

Hvis du ikke føler deg noe bedre og ingenting får deg til å sove, anbefaler vi deg å ta dette opp med din lege. En samtale om dette med legen har liten verdi dersom du ikke er ærlig. Fortell det som det er, legen har taushetsplikt. Les mer om amfetamin her .

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.