Hei ! Har en stedatter som bor hos oss sammen med sin mor. Datteren vår er 18 år og er en "helt" normal. Hun har vært en del på festivaler i sommer og har bodd sammen med et par litt "tvilsomme" venninner i Tønsberg by det siste året. Igår fant vi noe brunt i sølvpapir på hennes soverom. Det er tørt og brunt, er det hasj ? Vi lurer også veldig på hvordan vi skal gå frem? På forhånd takk.
Hilsen mann, 38 fra Vestfold

Hei!

Det er ganske vanlig å pakke rusmidler inn i sølvpapir, men det betyr selvsagt ikke at det dere har funnet er et rusmiddel. Dersom det er et rusmiddel, kan beskrivelsen deres tyde på at det er hasj. Hasj er brunt, gjerne i form av klumper eller kaker, hvor fargen varierer fra nesten svart til lys brun, nesten grønnaktig. Klumpene er ganske harde, og de lukter av en søtaktig krydderlukt. Se under for lenke til både tekst og bilder av cannabis.

Dersom innholdet var mer i pulverform, kan det muligens være heroin. Dette kommer i flere farger. Det kan være hvitt, men også brun-gult. Se under for lenke til tekst og bilder av heroin.

Det er mulig å ta kontakt med politiet for å få hjelp til å finne ut hva det er. Dere kan selvsagt også ringe oss på 08588. Da kan dere få noen råd i forhold til hvordan dere kan gå frem videre. Vil uansett anbefale dere å snakke med henne om dette. Vær ærlig på hva dere har funnet og spør henne om hva det er. Da gir dere henne i hvertfall en mulighet til å fortelle sannheten. Dersom hun sier hun ikke vet, og dere fortsatt er mistenksomme, kan dere jo undersøke saken nærmere.

> Les mer om cannabis her
> Bilder av cannabis
> Les mer om heroin her
> Bilder av heroin

 

Legg igjen en kommentar