Fake amfetamin?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. For to dager siden fikk jeg i meg en ganske liten dose amfetamin for første gang, men effekten uteble både psykisk og fysisk. Først etter ca 12 timer kom en effekt, og da i form av diare, oppkast, skjelvinger og søvnproblemer, som bare delvis har gått over nå. Er denne reaksjonen naturlig for noen, eller høres det ut som om jeg har fått i meg noe fake? 
Mann 18, Oslo

Det kan nok høres ut som du i dette tilfellet har fått i deg noe som er dårlig amfetamin – f.eks. at det er noen av tilsetningssstoffene du har blitt dårlig av. Det kan også hende at det ikke var amfetamin i det hele tatt, men "fake" som du kaller det. Men, det at du ikke har fått sove, tyder på at det i alle fall var noe amfetamin i det du tok. Søvnproblemer er normalt på amfetamin, men reaksjoner som diare, oppkast og skjelvinger er nok mindre vanlig. Også dette tyder på at amfetaminene – hvis det var det du fikk i deg – var blandet ut med noe du ikke tåler.

Det er viktig å være klar over at stoff man kjøper på gata – særlig amfetamin og andre stoffer i pulverform – ofte blandes ut for at langerne skal tjene mer. Det er umulig for den som kjøper det å vite hva som er inni, og derfor bør man utvise stor forsiktighet med slike stoffer. Virkningen av amfetamin skal, avhengig av inntaksmåte, komme innen bare noen minutter etter inntak. Med tanke på dette kan det høres ut som du har fått noe dårlig, utblandet amfetamin.
> her kan du lese mer om amfetamin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.