Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Bivirkninger av cannabis.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisJeg har røyket hasj/cannabis noen ganger tidligere. I går etter å ikke ha røyket på en god stund, flere måneder, røyket jeg med en veninne. Jeg ble så fjern at jeg falt og føltes ut som det svartnet i et par sekunder. I tilegg når jeg snakket med hun eller hun snakket til meg på vei hjem føltes det som at jeg svarte på et spørsmål for eks og lenge etter på hadde jeg vært tilbake til det øyeblikket. Var som når jeg gikk at jeg plutselig kunne tenke på noe helt annet og føle at jeg var et annet sted, så plutselig var jeg tilbake der jeg var tidligere. Hva SKJER? Aldri følt det tidligere. Nå har jeg våknet dagen etter og det er borte men virker som jeg er sløv, fjern og svimmel fortsatt? Er det noe alvorlig som har skjedd? Jeg ble så satans redd i går når det skjedde, aldri skjedd noe lignende.
Mann, 18 fra Akershus

Virkningene av cannabis, som av andre stoffer, kan variere sterkt og avhenger dels av mengde stoff og innhold av THC, dels av personlighetstypen til brukeren, dels av omgivelsene og forventninger til rusen. Noen opplever gledesfølelse, ikke sjelden i form av «latter- kick» og pratsomhet, med endrede sanseinntrykk av lukt, farge og lyd. Andre får ikke slike rusopplevelser. Noen kjenner mest ubehag med kvalme og svimmelhet (helsedirektoratet sine faktaark om rusmidler). I ditt tilfelle kan det jo være at du denne gangen har fått hasj som er sterkere enn tidligere? Din egen dagsform vil jo også ha betydning for rusopplevelsen. Dersom din tilstand vedvarer, er det kanskje lurt å kontakte lege.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.