hei. jeg spiste et gram med amfetamin. for å få litt fart på sakene hvis du skjønner. også ble jeg mer og mer rocka. til slutt så gikk jeg inn i psykose lignende tilstand med kramper. begynte å blø fra munnen og øynene mine ble helt hvite. samtidig følte jeg at hodet mitt snudde. Hva var dette? kan sånt være farlig? hva i all verden skal jeg gjøre for å se bedre uten å ta amfetamin? 
Mann, 24 Vest-Agder

Vi kan ikke utelukke at du har fått en reaksjon på amfetaminbruk. Det er registrert psykisk ubehag og til og med psykoselignende tilstander etter inntak av amfetamin. Vi vil alikevel ikke si det er "vanlige " bivirkning symptomer du beskriver. Føler du deg bra nå så er det lite som tyder på at det er farlig nå, men dette kan jo være både ubehagelig og plagsomt under selve rusen.

Har du hatt kramper, bør du uavhengig av om du har brukt amfetamin/rus oppsøke lege for å utelukke eventuelle andre årsaker. Her finner du en link til mer info om amfetamin.

Legg igjen en kommentar