Spiste et gram med amfetamin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei. jeg spiste et gram med amfetamin. for å få litt fart på sakene hvis du skjønner. også ble jeg mer og mer rocka. til slutt så gikk jeg inn i psykose lignende tilstand med kramper. begynte å blø fra munnen og øynene mine ble helt hvite. samtidig følte jeg at hodet mitt snudde. Hva var dette? kan sånt være farlig? hva i all verden skal jeg gjøre for å se bedre uten å ta amfetamin? 
Mann, 24 Vest-Agder

Vi kan ikke utelukke at du har fått en reaksjon på amfetaminbruk. Det er registrert psykisk ubehag og til og med psykoselignende tilstander etter inntak av amfetamin. Vi vil alikevel ikke si det er "vanlige " bivirkning symptomer du beskriver. Føler du deg bra nå så er det lite som tyder på at det er farlig nå, men dette kan jo være både ubehagelig og plagsomt under selve rusen.

Har du hatt kramper, bør du uavhengig av om du har brukt amfetamin/rus oppsøke lege for å utelukke eventuelle andre årsaker. Her finner du en link til mer info om amfetamin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.