Hei Min mor, som er 81 år, har drukket i perioder siste 30 år. Nå er hun gammel og tåler ikke dette så godt. Hun har søvnproblemer og klager på legen som ikke gir henne nok beroligende eller sovemidler. Finnes det noen instanser som interesserer seg for såpass gamle damer og deres problemer? I det siste har hun falt og skadet seg en del. 

Kvinne , 51 .Oslo.

Vi foreslår at du tar kontakt med hjelpeapparatet i kommunen der din mor bor, for eksempel pleie -og omsorg, og høreer hva slags tilbud de har til din mor. Hun er jo såpass gammel at det skulle være mulig å søke om noe bistand for henne, dersom hun ønsker det selv da. Og når det gjelder et evt. alkoholproblem og søvnproblemer, bør hun kunne snakke med fastlegen sin om det. Og du har rett til å bistå henne, dvs. være med henne til lege osv., dersom hun ønsker det.

Legg igjen en kommentar