Mistenker at min samboer misbruker benzodiazepiner, spesielt da valium og sobril. hva er tegn jeg skal se etter? hvordan kan jeg best ta opp problemet med ham uten å skyve ham fra meg og få en rekke med løgner som svar?

Kvinne 21 år , fra Hordaland

Det kan nok være viktig å utrykke det du skriver her, til ham. Uten et åpent forhold om hans bruk av medikamenter, er det vanskelig å gjøre noe med et eventuellt problematisk bruk av dem. Legg vekt på hva dette gjør med deg og hva dere kan gjøre for eventuellt løse problemet. Ved bruk av benzodiasepiner, utover normal dosering vil du kunne se at han er mer treg motorisk, trettere, snøvlete, likgyldig og pupillene kan være ekstra små. Alle disse symptomene vil variere fra person til person, og det er de som står personen nærmest som lettest vil merke forandringer. Fakta om Benzodisepiner

Legg igjen en kommentar