Har brukt metadon i 4 år

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Har brukt metadon i 4 år og er voksen. Men trenger et tilbud en stund ang,sidemisbruk. Hvor henvender man seg da? Har baare hatt kontakt med E.Senteret de siste 10 år. Bor alene i (…redigert). 
Mann, 51 fra Buskerud

Etter rusreformen i 2004 er det spesialisthelsetjenesten som driver rusbehandling i Norge. I dette tilfellet anbefaler vi deg å snakke med fastlegen din for å få en henvisning til spesialisthelsetjenesten. Eller du kan få henvisning dit fra en ruskonsulent i sosialtjenesten der du bor. Du kan få mange gode råd ved å ringe oss på 08588 eller ringe til Fritt Sykehusvalg på 800 400 41, mellom 8 og 15 hverdager.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.