21 år og sliter ganske mye

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei jeg er ei jente på 21 nå som sliter med ganske mye akkurat nå det første å det som er verst nå er tankene mine eller huet mitt for skjønner ikke hva som skjer med meg eller hva som skjer eller om det skjer noe i det hele tatt for finner ikke ut a det??
For det som er er at jeg har hørt stemmer lenge men nå er det akkurat som om at hue mitt har delt seg opp til å være forskjellige personer men som ennå er meg for eksempel/jeg spør meg selv om noe å så svarer jeg med en ann stemme men som folk sier så er det meg som spør å svarer meg selv uten at jeg legger merke til det før nå for har ikke trodd på alt det de sier for skjønner ikke hva som skjer med meg???
 Så jeg lurte på om dere vet om noe jeg kan gjøre for å ikke bli lagt inn for ska inn i behandling snart men det er for rus problemet mitt å de psykiske tingene jeg sliter med… men det som skjer oppi hue mitt skjønner jeg ikke en dritt a??? så om dere kan hjelpe meg eller gi meg noen råd om hva jeg ska gjøre med de! tte så hadde dere hjulpet meg veldig?????
 Hilsen meg som er fuckt up i hue!!!!! å fant dette på nettet å det er sånn jeg er nå:•Du er plaget av kroniske bekymringer som du ikke forstår eller finner ut av. •Du har vært plaget av vedvarende angst og eller depressive følelser over lenger tid (2 – 3 uker), eller du opplever at du har mistet evnen til å glede deg over ting. •Du plages av negative tanker, indre bilder eller invaderende minner fra overveldende og traumatiske opplevelser, nylige eller tidligere. •Du hører eller ser ting som andre sier ikke er der. •Du opplever at noen styrer eller stjeler tankene dine. •Du har over lenger tid strevet med å få sove, eller du våkner altfor tidlig og kjenner deg trett og uopplagt på dagtid. •Du kommer stadig på kant med dine omgivelser, uten at du skjønner hvorfor. •Du kjenner deg kronisk mislykket, underlegen, usikker på deg selv og har svært lett for å føle deg såret eller avvist. •Du har registrert at du oftere enn før benytter alkohol eller medikamenter ”bare for å slappe av”. så hva kan jeg gjøre??? håper det er noen som kansje vet???

Jente 21 år ,fra vest-Agder

Du viser mye innsikt i egen tilstand i det du skriver til oss. Det er veldig bra at du søker hjelp. Forstår deg dit hen at du skal inn for å få hjelp med rus og psykiske problemer snart. Der kan du fortelle det du forteller til oss. De vil kunne hjelpe deg med den tilstanden du beskriver du er i. Synes du det blir lenge å vente, så ta kontakt med den legen som har søkt hjelp for deg tidligere. Han vil også uansett ha nytte av denne informasjonen, for på bakgrunn av den kan han søke riktig behandling for deg. Du må gjerne ringe oss om du trenger å snakke mer om dette. Eller du kan ta kontkat med Mental Helse (link: https://www.mentalhelse.no/) på nummer 810 30 030.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.