Tabelettbruk i jobb

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Tablettbruk i jobb…. Folk har vondt alle plasser til tider…å opplever at det brukes tabl for div diagnoser. fks paralgin forte,da du jobber i barnehage, eller samme hvor egentlig…Er dette bra? Er det lov å jobbe når du bruker slike medikamenter? Er det forsvarlig? Eller er fks paralgin forte greit?

Kvinne 35 år ,fra Rogaland

Det hadde selvfølgelig vært best om vi slapp å ta tabeletter for det ene og det andre. Riktig forskrevet og riktig administrert så kan en i de fleste tilfeller opprettholde jobb ved ulik medisinering. Det er lege i samråd med pasient og eventuellt arbeidsplass som skal ta avgjørelsen om forsvarlighet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.