Hei! Jeg lurer på om det er mindre farlig å lage hasj brownies enn det er å røyke hasj. Jeg har prøvd hasj 4 ganger, veldig godt spredt utover årene. Jeg drikker svært sjeldent, jeg har sluttet å røyke i 1 klasse på videregående, og jeg sluttet å snuse i desember. Jeg har ikke lyst på lungekreft, eller noen annen form for sykdom og har hørt at å ta hasjen i brownie form er sunnere og "forsåvidt" bedre. Ville det også vært farlig å da en hasj brownie hver 4 måned enn å røyke tobakk hver eneste dag? Kunne noen av dere gi meg noen svar muligens på dette? Mange takk, mvh T.                                                                                                                               Mann  på 19 , Akershus

Det er klart at i forhold til sykdommer i luftveiene som følge av røyking, er det nok mindre farlig å spise hasj i brownies enn å røyke det. Ved spising av hasj skjer opptaket langsommere enn ved røyking, men virkningen er den samme. Og det er også slik at akutte depresjoner, angst eller forfølgelsesforestillinger forekommer også, avhengig av sinnstilstand, mengde stoff og innhold av THC. Slike reaksjoner kan oppstå under en enkelt rus, eventuelt etter korttidsbruk. Du kan lese mer om hasj her.

Legg igjen en kommentar