hei. jeg har siste året drukket alkohol til jeg har fått en god rus/blitt full, omtrent annenhver dag i snitt. jeg drev med amfetamin i et halvt år først.. jeg var meget deprimert, som førte til innestengelse og sosial angst. ble introdosert for amfetamin. hadde mine berømte nedturer, men lærte å takle d.. Så flyttet min dealer til en annen by, på avrusning.. og jeg kjente ingen andre å kjøpe hos.. derfor ble alkohol min andre rus.. ikke like god,, men ok. jeg har mer problemer i hverdagen nå. enn når jeg drev med amf.. jeg lærte å ta doser som funka for meg. nå drikker jeg meg full og klrarer ikke hverdagen.. hva har du for råd? jeg har jobb, og vil ikke miste den. 

 Mann , 24  ,Møre og Romsdal .

Det kan høres ut som du har et avhengighetsforhold til rus, nå alkohol, og vil råde deg til å kontakt fastlegen din og snakke om dette . Sammen kan dere finne ut hva slags hjelp som er det beste for deg. Det kan være at en poliklinisk behandling på en ruspoliklinikk kan være noe for deg, hvor du i samtaletrapi kan lære å kontrollere rusbruken din. Det kan også være at du trenger avrusning. Du kan gå inn på Frittsykehusvalg.no og finne rusbehandlingstiltak i din region der. Trenger du ytterligere støtte og veiledning i denne fasen, kan du ringe oss på 08588

Legg igjen en kommentar