Hei. Jeg har siste året drukket alkohol til jeg har fått en god rus/blitt full, omtrent annenhver dag i snitt. jeg drev med amfetamin i et halvt år først.. jeg var meget deprimert, som førte til innestengelse og sosial angst. ble introdosert for amfetamin. hadde mine berømte nedturer, men lærte å takle d.. Så flyttet min dealer til en annen by, på avrusning.. og jeg kjente ingen andre å kjøpe hos.. derfor ble alkohol min andre rus.. ikke like god,, men ok. jeg har mer problemer i hverdagen nå. enn når jeg drev med amf.. jeg lærte å ta doser som funka for meg. nå drikker jeg meg full og klrarer ikke hverdagen.. hva har du for råd? jeg har jobb, og vil ikke miste den.

Mann , 24 , Møre og Romsdal .

Det kan høres ut som du har et avhengighetsforhold til rus, nå alkohol, og vil råde deg til å kontakt fastlegen din og snakke om dette . Sammen kan dere finne ut hva slags hjelp du evt. trenger.. Det kan være at en poliklinisk behandling på en ruspoliklinikk kan være noe for deg, hvor du i samtaletrapi kan lære å kontrollere rusbruken din. Det kan også være at du trenger avrusning. Du kan gå inn på Frittsykehusvalg.no og finne rusbehandlingstiltak i din region der. Trenger du ytterligere støtte og veiledning i denne fasen, kan du ringe oss på 08588.

Legg igjen en kommentar